Hi ha 25 productes.

Al·lergògens

Uramaki Rolls

Uramaki Rolls, el maki que es prepara al revés

Els Uramaki Rolls, tal com indica el seu propi nom, son peces de sushi al revés. Aquestes peces es caracteritzen per ser l'únic que té l'arròs per fora, en comptes de la clàssica alga nori, que en aquest cas es queda a l'interior de la peça. Aquesta forma d'elaborar-ho permet afegir altres ingredients a l'exterior de l'Uramaki Roll, com ara ous de peix, llavors de sèsam, làmines de peix o alguna salsa. Això fa l'uramaki més voluminós i també amb més opcions de farciment.

L’Uramaki Roll és un gran exemple de menjar fusió. Al contrari que altres peces de sushi, el naixement d'aquesta variant es va donar a Amèrica del Nord pels japonesos residents a Califòrnia. L'èxit del Califòrnia Uramaki als Estats Units aviat es va estendre amb molta rapidesa a la resta del món. Sigui per la seva originalitat, mida o per les mil varietats que admet al seu farciment, aquest model de “sushi al revés” és “lo més” dels restaurants japonesos occidentals.

Què és l'uramaki?

L'Uramaki Roll és també conegut com a Califòrnia roll. Aquest nom fa referència al seu origen nord-americà. L'Uramaki és un roll rebel, ja que segueix una norma diferent en la seva elaboració: cap a fora, és a dir. La cobertura exterior està formada per arròs i l'alga nori es troba al seu interior. A diferència de la resta de peces de sushi, als Uramaki Rolls l'arròs envolta la resta dels ingredients. Aquesta és una de les raons per les quals el uramaki o california roll és considerat un roll de sushi invertit.

Quan i on va ser creat?

L'Uramaki Roll es va fer popular a Califòrnia, Estats Units, però aviat va conquerir l'estómac de la resta de països occidentals. La idea de fer servir l'arròs com a embolcall va néixer perquè moltes persones no toleraven la textura de l'alga nori. L'uramaki california amagava la textura tan particular de l'alga que resultava tan desagradable al paladar de moltes persones.

És indiscutible que la seva presentació és una de les més vistoses que podem trobar actualment. El més habitual és que l'uramaki aprofiti la consistència de la cobertura d'arròs per afegir un agregat de llavors de sèsam o ous de peix com el tobiko. Un dels millors ingredients per a l'uramaki o el california roll és el famós alvocat, és la combinació o agregat perfecte.

Els millors Califòrnia rolls de Barcelona

La xef de MonsterSushi ha après a les millors cuines i escoles californianes de sushi, una influència que es pot apreciar a la nostra Uramaki carta: el Nikkei, uramaki de llagostí i alvocat; el Negrito, uramaki amb tobiko, salmó i alvocat; el Rainbow, sashimi uramaki amb cranc, cogombre, philadelphia i alvocat; el Tiger, uramaki tempura de llagostí amb alvocat i tomàquet; o el california uramaki més internacional, el Sake Uramaki, de salmó, alvocat i philadelphia.