Estàs buscant el millor delivery de sushi a Sant Just Desvern? No busquis més, ho has trobat. Demana ja a Monster Sushi Delivery i prova els millors sushi rolls de Sant Just a casa, a la feina o on tu vulguis.

Sushi a Sant Just Desvern

Pots fer la teva comanda online o trucant-nos per telèfon. En pocs minuts estarem a la porta amb el millor sushi de Sant Just Desvern.

Sobre Monster Sushi

Monster Sushi és un restaurant fusió de menjar japonès amb influències llatines. Tota una experiència organolèptica, que pots degustar des de casa: amb el servei de sushi a domicili a Sant Just Desvern o als nostres restaurants.

Demana sushi a Sant Just Desvern a domicili

Monster Sushi és un melting pot on la diversitat i la barreja aporten un valor diferencial, tant en els sabors dels plats com en l'ambient. Una experiència totalment diferent de qualsevol altre japonès de Sant Just. El nostre objectiu sempre ha estat aconseguir la recepta perfecta amb ingredients únics.

Prestem una gran atenció a la qualitat del nostre servei, així com a la matèria primera amb què elaborem els nostres productes. Tot el producte que comprem és de la màxima qualitat que es pot trobar al mercat. La nostra obsessió per l'excel·lència en el tracte al producte i la qualitat del mateix, és el que fa que demanar sushi a Sant Just Desvern sigui una experiència diferent de qualsevol altra. Volem que et sentis igual de ben atès que a qualsevol dels nostres locals.

Els repartidors de Monster Sushi formen part de la nostra plantilla, assegurant un tracte correcte de les comandes. El nostre objectiu és que la teva experiència sigui excel·lent, sense importar si ets en un dels nostres locals o si has demanat sushi a Sant Just Desvern.

Per què escollir Monster Sushi

 • Cura pel detall

Parem atenció a tots els elements que formen part de la teva experiència, des de l'elecció de la matèria primera fins al packaging.

 • Hospitalitat

Atenció propera i respectuosa per part dels nostres cambrers i repartidors, perquè gaudiu d'una experiència excel·lent.

 • Diversitat

Monster Sushi es un melting pot en el que la diversidad y la mezcla aportan un valor diferencial, tanto en los sabores como en el ambiente.

 • Producte premium

La nostra obsessió per l'excel·lència en el tracte del producte i la seva qualitat és el que converteix Monster Sushi en una experiència diferent.

Descobreix el sushi més tradicional a Sant Just Desvern

La història del sushi data de l’època feudal japonesa. Les primeres referències daten de l'any 718 a Xina. Però aquella manera de preparar-lo a l'antiga Xina divergeix molt de les preparacions actuals. Des de llavors, el sushi ha patit nombrosos canvis i transformacions al llarg del temps. Aquesta elaboració es basava en peix i verdures embolicats amb arròs barrejat amb vinagre, però la seva finalitat era emmagatzemar i conservar el peix perquè es pogués consumir més tard.

El resultat d'aquesta fermentació s'ingeria tirant l'arròs i només menjant-se el peix. No va ser fins molt de temps després, quan el sushi es va convertir en un plat elaborat en si mateix, enrotllat en les formes amb què estem familiaritzats avui dia. Avui dia hi ha una gran diversitat d'estils de sushi, diferents maneres de compondre la peça final, els pots provar tots demanant sushi a domicili a Sant Just Desvern

Sushi preparat amb utensilis tradicionals a Sant Just

Per preparar sushi, a més dels ingredients bàsics com l'arròs, el peix cru o fumat i les salses, també calen alguns utensilis típics de la gastronomia japonesa. A Monster Sushi respectem la tradició nipona i comptem amb aquests utensilis a l'hora de preparar Sushi. Descobreix les nostres elaboracions demanant al nostre restaurant japonès a Sant Just Desvern.

Durant el desenvolupament i elaboració dels diversos tipus i varietats de sushi que existeixen cal utilitzar nombrosos utensilis bàsics com són:

 • Fukin: drap de cuina.
 • Shamoji: paleta de fusta.
 • Makisu: estoreta de bambú enrotllable.
 • Ryoribashi: escuradents de cuina.
 • Makiyakinabe: paella rectangular.
 • Fulla: ganivet de cuina ben esmolat.
 • Hangiri: barril de fusta on es refreda l'arròs.

Sushi tradicional a domicili a Sant Just

L'arròs és la base de la gastronomia japonesa, no és casualitat que sigui un element que conté multitud de propietats beneficioses per a l'organisme. A més, és un dels ingredients fonamentals que acompanyen el sushi. Unes característiques que el converteixen en el segon cereal més cultivat del món. L'arròs és la matriu de tot a Monster Sushi, descobreix-ho demanant al nostre restaurant japonès a Sant Just Desvern.

Elaborar arròs és un procés laboriós, que requereix una gran meticulositat i cura, tant del producte com del procés. Cada fase és essencial perquè l'arròs que arriba a la taula dels nostres clients sigui perfecte. Des del primer rentat, per retirar el midó, fins a la cocció amb la quantitat d'aigua necessària a l'arrossera japonesa. El procés és necessàriament lent per obtenir el millor resultat.

El procés que hi ha després de la preparació de l'arròs per a sushi no és tan senzill com bullir-lo i servir-lo. La cocció no ho és tot. Per assolir la qualitat que oferim als nostres plats hi ha molta feina. Per a nosaltres, la qualitat i excel·lència dels nostres productes és essencial. Cuidem tot perquè el sushi que arriba fins al teu domicili a Sant Just Desvern, sigui exquisit

Com es fa l'arròs del sushi

En primer lloc, s'elimina el midó. Per això, els nostres sushichefs renten l'arròs amb aigua freda, un procés que tenyeix l'aigua de color blanc. Aquest primer pas es repeteix tantes vegades com calgui, fins que hagi eliminat la major quantitat de midó o fins que l'aigua surti blanca.

Tot seguit, es cou l'arròs juntament amb l'alga kombu. Aquesta serveix per potenciar-ne el sabor durant la cocció. Un cop cuit, quan estigui tebi, s'hi afegeix el sushi-zu, un preparat de vinagre d'arròs, sucre i sal.

A continuació, l'arròs cuit o gohan passa a la fase de repòs, tal com dicta la tradició japonesa. Per acabar, l'arròs rep el vinagre d'arròs, un dels ingredients imprescindibles per obtenir el millor arròs per a sushi.

Vols explorar les nostres elaboracions des de casa? Fes la teva comanda en línia o per telèfon i ens encarreguem de portar el teu sushi a Sant Just Desvern.

Què esperes? Fes la teva comanda ara!

Gaudeix del sushi a Sant Just Desvern sense moure't de casa. Fes la teva comanda online o trucant per telèfon i els nostres propis repartidors t'ho portaran allà on siguis, sempre amb la qualitat que caracteritza Monster Sushi.

Tens alguna pregunta?

Podeu consultar la nostra secció de preguntes freqüents o contactar amb nosaltres.