Si cerques el millor sushi d'Esplugues, l'has trobat. Descobreix Monster Sushi Delivery i prova els millors sushi rolls d'Esplugues a casa, a la feina o on vulguis.

Sushi a Esplugues de Llobregat

Fes la teva comanda en línia i et portem el millor sushi a Esplugues de Llobregat en temps rècord.

Sobre Monster Sushi

Monster Sushi és un restaurant de menjar japonès amb influències llatines, que compta amb servei de sushi a domicili a Esplugues. Combinem tècniques tradicionals amb productes de gran qualitat perquè gaudiu d'una experiència original i saborosa.

Restaurant japonès a Esplugues

A Monster Sushi volem crear una experiència que ens diferenciï de qualsevol altre restaurant japonès a Esplugues. El nostre objectiu sempre ha estat aconseguir la recepta perfecta amb ingredients únics. I no ens referim només a la matèria primera amb què elaborem les nostres creacions. També prestem una gran atenció a la qualitat del nostre servei i a la presentació dels plats, ja sigui a l'interior del local o al packaging del lliurament a domicili.

Els repartidors que et porten el sushi a casa formen part de la nostra plantilla, per la qual cosa tracten les comandes amb cura. Volem que et sentis igual de ben atès que a qualsevol dels nostres locals. Perquè el nostre objectiu és que la teva experiència sigui excel·lent, sense importar si ets en un dels nostres locals o si has demanat sushi a Esplugues.

Per què escollir Monster Sushi

  • Qualitat

Seleccionem les matèries primeres per a la preparació dels nostres plats amb compte, per aconseguir una experiència única

  • Hospitalitat

Els nostres cambrers i repartidors s'esforcen perquè gaudeixis al màxim de la teva experiència a Monster Sushi

  • Excel·lència

Cuidem cada detall perquè tot estigui a l'alçada de les teves expectatives, com ara l'emplatat, el packaging o la decoració

  • Diversitat

Els sabors dels plats i l'ambient dels nostres restaurants estan marcats per la barreja i la diversitat

Sushi fusió nikkei

A Monster Sushi estem segurs que la diversitat i la barreja aporten un toc únic als nostres plats. La cuina nikkei es caracteritza per barrejar les tècniques de la cuina tradicional japonesa amb productes, ingredients i condiments típics de la gastronomia peruana.

Encara que pot semblar una fusió una mica estranya al principi, quan comparem la filosofia d'ambdues gastronomies, la barreja no és tan desgavellada. En ambdós casos, se sol servir peix cru, tant al ceviche peruà com al sushi japonès. Però és cert que l'addició d'ingredients com la llima, el blat de moro, la iuca o l'ají creen un perfil de sabors únic.

L'origen del sushi fusió nikkei

La cuina nikkei va néixer al Perú, després de la migració d’una gran quantitat de ciutadans japonesos al país. Com que es tracta d'un procés fruit de la barreja de les dues cultures, no es pot datar el naixement d'aquest tipus de cuina en una data concreta. Però probablement el germen d'aquest maridatge estigui a l'arribada el 1899 dels primers camperols japonesos al Perú, per recol·lectar collites. No va ser fins a la dècada dels 80 que la cuina nikkei va ser reconeguda oficialment.

Si tens curiositat per trobar sushi a Esplugues per provar la fusió nikkei, segueix llegint, perquè et recomanarem alguns dels millors plats d'aquest tipus de gastronomia.

Sushi nikkei a Esplugues

Hi ha diversos plats que són la mostra més evident de la fusió de la gastronomia japonesa i peruana coneguda com a nikkei: el nikkei roll, l'anticutxero roll i, per descomptat, el ceviche. T'expliquem què fa especial cada un d'aquests plats.

Nikkei roll

A l'interior d'aquest urumaki trobaràs llagostí en tempura amb alvocat. Estan envoltats per alga nori i el característic arròs de sushi preparat amb cura i cura pels nostres sushichefs, per assolir una textura i consistència perfectes. A l'exterior, el sashimi de tonyina està cobert amb salsa llet de tigre. Aquesta salsa és amb què se sol preparar el ceviche peruà i, entre altres ingredients, conté ingredients com llima, all, gingebre, coriandre, pebre, llet, ceba morada, brou de peix i sal..

Anticuchero roll

Un altre plat amb què pots gaudir del sushi nikkei a Esplugues és l'anticuchero roll. Està farcit de llagostí en tempura i alvocat, amb un toc de formatge crema que li dóna suavitat i textura. L'exterior està cobert per peix mantega, tallat amb mestratge per un dels nostres xefs. Però la clau d'aquest plat resideix a la salsa anticucho, preparada amb all, ají, oli, comí, sal i pebre.

Ceviche

No hi ha dubte que el ceviche és un dels plats més coneguts de la gastronomia peruana. Tradicionalment se sol preparar amb peix fresc cru, llima, ceba, ají i coriandre. Depenent de la regió del Perú, el plat es prepara de moltes maneres diferents; en algunes, és tradició preparar el ceviche amb una barreja de diferents tipus de peixos i marisc. En altres, es prepara amb gambetes o amb pop. Tot dependrà de la matèria primera que hi hagi disponibles a la zona. De fet, aquest plat tradicional, més tard adaptat a la cuina nikkei, no es prepara només a la costa. A l'interior del país s'utilitzen peixos de riu.

A Monster Sushi el cuinem amb corba d'alta qualitat, marinada en una barreja d'ingredients que aporten frescor al plat.

Et pica la curiositat? Vols explorar aquests nous sabors des de casa? Fes la teva comanda en línia o per telèfon i ens encarreguem de portar el teu sushi a Esplugues.

Què esperes? Fes la teva comanda ara!

Gaudeix del sushi Esplugues de Llobregat sense moure't de casa. Fes la teva comanda online o trucant per telèfon i els nostres propis repartidors t'ho portaran allà on siguis, sempre amb la qualitat que caracteritza Monster Sushi.

Tens alguna pregunta?

Podeu consultar la nostra secció de preguntes freqüents o contactar amb nosaltres.