Benvingut a Monster

Sushi Barcelona

Cuina japonesa moderna i atrevida, inspirada en sabors i experiències al voltant del món.

Som Monster Sushi Barcelona, un restaurant situat al barri de Gràcia a la Plaça de Gal la Placídia, número 25. La nostra cuina es caracteritza per oferir una equilibrada barreja de tradició i innovació, cosa que la nostra decoració del local reflecteix en combinar una cura mobiliari rústic amb tocs de disseny modern. Per a nosaltres és primordial que al nostre restaurant de sushi dels visitants i #sushilovers habituals es troben en el millor ambient possible: proper, de qualitat i acollidor.

La nostra xef ha estudiat al costat dels millors xefs especialitzats en la gastronomia nipona per poder oferir als nostres comensals millors plats de sushi. La cuina japonesa que oferim és moderna i atrevida, inspirada en sabors, records i experiències viscudes al voltant del món, subratllant la unió de diferents cultures gastronòmiques i sempre respectant el nucli tradicional de la cultura japonesa.

Les persones que ens visiten descobreixen i comproven el perquè de la bona fama que ens precedeix. El nostre èxit resideix en la preparació diària dels nostres plats amb els millors productes del mercat, primant la qualitat, el sabor i l'excel·lència. Per descomptat, comptem amb la possibilitat d'oferir un menú especialment dedicat als comensals que no puguin consumir gluten, cuidant al mil·límetre la higiene i tot el procés de preparació dels plats.

La nostra carta compta amb suculentes elaboracions de sushi, plats calents, amanides, snacks, a més de delicioses postres i pastissos casolans al més pur estil americà. Com podeu observar, l'oferta de Monster Sushi Barcelona és original i es nodreix de tots els llocs visitats i cultures culinàries assimilades per la nostra xef.

Amb versada pràctica i constant renovació, el nostre restaurant de sushi de Barcelona pretén posar a l'abast de tothom, ja siguin de Barcelona o d'altres ciutats, la possibilitat de gaudir d'una experiència gastronòmica plena de matisos, detalls i sorpreses.

Carta de sushi

Reserves

Reserva una taula

Reserva online
HORARI MONSTER SHUSHI PLAZA GALA PLACIDIA
Obert tots els dies de l'any
Tots els dies:

13:30 - 15:30

Dilluns a dijous

20:00 - 23:00

Divendres a diumenge

20:00 - 00:00

Excepcions

Comanda a domicili

Pots gaudir dels nostres plats allà on vulguis, fes la teva comanda online o per telèfon: fàcil, ràpid i còmode

Contacte

Este sitio web utiliza Cookies.   Saber más Acceptar |