Monster Sushi Delivery

Sushi Take Away & Delivery a Barcelona

Monster Sushi Delivery

Sushi Take Away & Delivery a Barcelona

Restaurant  /  Monster Sushi Delivery

La qualitat dels ingredients, el respecte pel producte i la presentació acurada de cada plat són trets característics de Monster. És per això que, quan ens vam llançar a obrir el nostre propi local de Delivery i Take Away, ens vam proposar traslladar l'experiència del nostre restaurant a casa teva, a la teva feina o on sigui que vulguis gaudir del millor sushi de Barcelona.

Deixa'ns sorprendre't amb una oferta gastronòmica saborosa i original, pensada i feta des de la passió, la barreja i el respecte per la cultura japonesa. I el millor de tot és que te la portem a casa!

No només comprem el millor producte, sinó que el tractem amb experiència i cura per preparar les nostres receptes, inspirades en la gastronomia japonesa més tradicional i incorporant influències llatines. Sabem que l'emplatat, la decoració i l'atenció als nostres clients són part de l'experiència a Monster Sushi. Per això, el packaging dels nostres plats de delivery està dissenyat perquè cada plat arribi en perfectes condicions, llest per servir al propi envàs o per emplatar a casa.

Com a punt diferenciador, tots els riders de Monster Sushi Delivery són propis: no treballem amb cap plataforma de repartiment. Considerem que són ambaixadors de la nostra marca, l'equivalent als cambrers dels nostres locals, però al lloc que els necessitis. Cadascun dels nostres repartidors ha rebut formació per garantir que la teva comanda arribi en perfectes condicions, malgrat el trajecte des del nostre restaurant fins al punt de lliurament.

El nostre compromís sempre ha estat crear el millor sushi de Barcelona, ​​i el sushi a domicili no seria menys!

Carrer de Muntaner, 155
08036 Barcelona
93 488 50 78
Veure mapa
HORARI
Take Away:
Migdia:
Dilluns a Dijous 13:30 a 15:30
Divendres a Diumenge 13:45 a 16:00
Nit:
Dilluns a Diumenge
Dilluns a Diumenge 19:30 a 23:00

Delivery (comanda 30min abans):
Migdia:
Primera entrega 13:30 - 14:00
Última entrega 15:45 - 16:15
Nit:
Primera entrega 20:00 - 20:30
Última entrega 23:00 - 23:30

El nostre Delivery de sushi a Barcelona esta oberts tots els dies de l'any.
Només tanquem els serveis següents:
24 de Desembre, Nit
25 de Desembre, Migdia
31 de Desembre Nit
1 de Gener, Migdia