Hi ha 14 productes.

Al·lergògens

Nigiri

Nigiris, un dels tipus de sushi més populars

Els Nigiris són un dels tipus de sushi més populars. Més simples elaborar que altres peces, però sens dubte el favorit de molts amants de la gastronomia i cuina japonesa. Juntament amb Maki, que és la més consumida al món. La seva simplicitat a nivell visual, alberga una preparació complexa. Cada ingredient té una especial cura i cada pas ha de ser molt meticulós.

El nigiri és un sushi compost per una bola d'arròs que es modela amb la mà sobre la qual se serveix un tros de peix cru finament filetejat o altres ingredients com pop cuit, anguila o truita. A diferència d'altres tipus de sushi com el maki o el temaki, el nigiri no va envoltat d'alga nori.

D'entre els nigiris, el favorit és el de salmó, seguit del de tonyina. Per gaudir d'una bona degustació de sushi, heu de saber què és el nigiri i com menjar-lo per gaudir-lo amb tots els matisos.

Distingir els millors nigiris

Distingir quan els nigiris són de bona o mala qualitat és molt fàcil. És per això que recomanem et fixis en certs punts que garanteixin l'èxit de la seva propera comanda sushi a casa: A Monster Sushi utilitzem els millors ingredients i matèries primeres, sempre del dia; preparem els plats al moment, sempre seguint els protocols de seguretat i higiene requerides; els nostres xefs cuiden cada plat i els seus matisos al màxim per oferir sempre el millor possible.

Fes una ullada a la nostra carta de Monster Sushi i descobreix totes les nostres elaboracions: Nigiri amb salmó, tonyina, orada, llagostí o anguila. Cada peça de sushi Nigiri es compon d’una porció d'arròs modelada en forma d'oval, (també es pot fer en forma rectangular) i aquesta peça està coberta a la part de dalt per un tall o làmina de peix.

Normalment els Nigiris no porten alga nori, però de vegades poden portar una petita tira o cinta decorativa d´alga per unir l´arròs i el peix, com quan envoltes un petit regal i vols decorar-lo amb una bonica cinta, en aquest cas pot servir per a més mantenir units l'arròs i el peix. Aquest tipus de Nigiri s'anomena Nigiri Gunkan.

Els millors acompanyants del nigiri

Totes les nostres peces estan acompanyades de wasabi i gingebre. El gingebre serveix per eliminar el gust que queda a la boca per l'última peça que s'ha provat. D'aquesta manera pots continuar assaborint els següents nigiris en tota la seva esplendor. El gingebre serveix per resetejar el regust que se'ns queda a la boca i rebre un nou mos.

El wasabi, per altra banda, s'ha d'untar a la peça superior. Segons els millors xefs japonesos, el wasabi s'ha de degustar al costat del peix, igual que la salsa de soja. Saps què és l'única cosa que falta? Que gaudeixis de les nostres peces com els bons xefs recomanen, fins i tot diuen que menjar-ho amb la mà és molt millor!