Hi ha 10 productes.

Al·lergògens

Dels focs

Els nostres plats dels Focs

La gastronomia del país del sol naixent va molt més enllà del sushi i dels rolls. La seva principal característica és l'estacionalitat dels seus productes, la qualitat de les matèries i la presentació dels plats. Tres elements que formen part de la filosofia de MonsterSushi, i així ho reflectim a cada detall de la teva comanda.

A l'art culinari japonès, molt influenciat tant per la gastronomia occidental com per la gastronomia asiàtica, abunden les sopes, les carns i els plats a base de fideus o arròs. Els plats de pasta són també molt importants a la cultura gastronòmica japonesa.

Les carns de Monster Sushi

A la nostra carta pots trobar plats típics dels focs japonesos com el Spicy Beef, un saltat de filet de bou japonès en wok de verdures i arròs. Aquest wok de filet japonès és una forma deliciosa de tastar una bona carn de bou.

El Chicken Teriyaki dels focs de MonsterSuhi combina la carn d’au amb una de les salses més importants de la gastronomia japonesa: la salsa teriyaki. El Crispy Duck, ànec cruixent a l'estil cantonès, conquerirà el teu estómac. Un ànec amb pell cruixent, suau i dolç, una deliciosa carn amb olor d'espècies marinades. El Basil Chicken, pollastre saltat amb alfàbrega fresca i un toc de xili i servit amb arròs la wok, però amb prou salsa per remullar l'arròs.

Els Yakisobes de Monster Sushi

El Yakisoba és un plat molt senzill de fideus fregits estil japonès, molt típic de la cuina de carrer japonesa. Es tracta de fideus a la planxa saltejats amb verdures i salsa a base de soja amb un toc dolç característic. Pots gaudir-los a domicili o bé tastar-lo al nostre restaurant.

Tenim diverses varietats de Yakisoba a Monster Sushi: Yakisoba de Vegetals, Yakisoba de Pollastre, Yakisoba de Llagostins i Yakisoba de Bou. L'opció vegetariana està feta amb fideus amb verdures, mentre que les altres opcions contenen trossos de pollastre, bou o llagostins. El seu ingredient estrella és la salsa Yakisoba, delícia japonesa que acompanya les quatre versions i que dóna nom a aquest plat calent.

Gràcies al nostre servei de lliurament a domicili i recollida al nostre local, podràs gaudir d'aquests plats a qualsevol lloc, ja sigui a casa, a la feina o al carrer.

El Pad Thai, un dels plats més coneguts del menjar tailandès, és un plat saltat de wok a base de tallarines d'arròs. Prova'ls saltats amb llagostins, pollastre, germinats de soja, cacauet i salsa de tamarindo.

Arròs fregit estil japonès

Yakimeshi, per la seva banda, és conegut també com l’arròs fregit d’estil japonès i també es condimenta i es fregeix amb altres ingredients com ara: pollastre a l'estil japonès, gambes, carn o verdures. Al final, tant el gohan com el yakimeshi són plats molt versàtils i això és perquè l'arròs ho és en si mateix. A Monster Sushi pots provar el Yakimeshi de Vegetals, el Yakimeshi de Pollastre, el Yakimeshi de Llagostins o el Yakimeshi de Bou.