Hi ha 9 productes.

Al·lergògens

Combinats

Els teus preferits en un combinat de sushi

Amb els amics, en parella o en família, quan arriba l'hora de demanar menjar japonès a domicili, de vegades costa massa posar-se d'acord. Per aquestes ocasions, els combinats de sushi són els millors aliats. Aquestes safates contenen múltiples combinacions per satisfer el paladar de tothom.

Primer de tot, convé distingir quines peces són les teves preferides. El maki és el més popular, enrotllat en un full d'alga nori, amb un sol ingredient o amb diversos (uramaki), però també triomfa el roll tempuritzat o els nigiris. Els combinats són la millor opció perquè pugueu demanar una varietat de rolls.

Combinats per a tots els gustos

A Monster Sushi trobaràs tot tipus de combinats, amb 7 peces, 8, 16 i 24. Perquè pugueu combinar els vostres top rolls o diferents tipus de sushi. Una de les millors opcions per compartir menjar japonès quan es demana a domicili són els combinats ½:

Unicornio Mix

La meitat d'un roll Unicorn i la meitat d'un roll Frisky. En total 4 peces de llagostí en tempura, alvocat i formatge crema, cobert de peix mantega i salsa anticucho; i 4 peces de llagostí en tempura i cogombre cobert d'anguila i alvocat. Dos dels nostres top rolls ara combinats en una safata, perquè pugueu provar dos tipus en comptes d'un.

El Negreto Mix

4 quatre peces de negrito: tàrtar de tonyina, alvocat, cogombre, philadephia i tobiko; i 4 peces de king salmon: salmó alvocat i formatge crema, cobert d'ous de peix. El millor de la tonyina i del salmó, dos rotlles frescos que combinen a la perfecció. Demana ara el teu combinat negrito mix a Monster Sushi delivery o Take away.

California Mix

Pels #sushilovers del california, portem les teves peces favorites ara en un combinat perquè puguis degustar els dos rolls alhora. Vuit peces de California: alvocat, cogombre, philadelphia i ous de peix, de les quals 4 estan elaborades amb salmó i 4 amb cranc.

Maguro Mix

Un combinat apte per a celíacs? Marxant! Quatre peces de maguro alvocado: tonyina, alvocat i formatge crema; i quatre peces de sake alvocado: salmó, alvocat i formatge crema. A MonsterSushi volem que tothom pugui gaudir de les nostres elaboracions. També trobaràs altres combinats gluten free com: el maki mix, el japo express, el nigiri lovers i el sushi classic.

Maki Salmó i Tonyina Mix

El combinat definitiu per als enamorats de les peces d'una mossegada, els incondicionals del maki. 4 peces de maki salmó i 4 peces de maki tonyina. Aquest combinat és també apte per a celíacs.

Nigiri Lovers

Ets més de nirigirs que de makis? Tenim el combinat perfecte per a tu. Gaudeix d'aquest combinat de 7 nigiris: 4 de salmó, 2 de tonyina i 1 de llagostins. Un tast complet dels nostres nigiris, perquè puguis degustar el sabor únic del tall del peix sobre una base d'arròs.

Japo Express

El japo express és el combinat de 16 peces que inclou tots els tipus d'elaboracions: 4 de Sashimi Salmó, 2 de Sashimi Tonyina, 4 Sake Avocado, 4 Maguro Avocado, 1 Nigiri de Salmó i 1 Nigiri de Llagostí. Si estàs pensant demanar Sushi a Barcelona, ​​el nostre combinat japo express és la teva millor opció. Sushi acabat de fer per gaudir al màxim de la cuina tradicional i la innovació dels nostres sushichefs.

6x4 DeluxeRoll

El combinat definitiu. Si ets un autèntic #sushilover i vols demanar el combinat més complet de Monster Sushi, sens dubte el 6x4 deluxe roll és la teva opció perfecta. 24 Top Rolls: 4 El Negrito, 4 California, 4 Frisky, 4 Unicorn, 4 Sake Avocado i 4 Wakame.