Hi ha 10 productes.

Al·lergògens

Snacks

Els entrants o snacks japonesos per excel·lència

A la gastronomia japonesa hi ha alguns plats o ingredients que destaquen per sobre de la resta. El sushi és el plat principal de totes les comandes que rebem a Monster Sushi i el yakisoba el millor acompanyant calent per completar el menjar. Però no podem oblidar els entrants o snacks japonesos perfectes per completar el menú japonès.

Hi ha dos entrants que destaquen sobre els altres: l'edamame i les gyozas. L'edamame és el pica-pica saludable dels restaurants japonesos. Segurament, els incondicionals de la cuina asiàtica ja sabran que l'edamame és un dels principals protagonistes de la carta d'entrants de qualsevol menú asiàtic que calgui. Aquestes beines de soja bullides són delicioses i tenen múltiples propietats i beneficis saludables.

Tot i això, les gyozas són, sens dubte, el millor entrant japonès. La gyoza ha esdevingut l'entrant japonès favorit. La millor manera de definir aquesta especialitat asiàtica és dir que són una mena de crestes bullides i passades posteriorment per la paella per donar-li un toc cruixent. Les gyozes Monster Sushi van farcides de pollastre i verdures saltejades.

La sopa miso

La sopa miso és una sopa japonesa preparada amb un brou dashi i pasta de miso, que li dona nom. Aquesta sopa és un acompanyament bàsic de la gastronomia japonesa que se serveix tant per esmorzars, dinars i sopars. El miso, paraula que significa literalment “font de sabor”, és una pasta que s'obté a partir de soja fermentada amb sal marina.

La sopa de miso es compon de dos ingredients essencials: dashi, que és la base de la sopa i miso (pasta aromatitzada de soja) que és dissolt al dashi. Dos tipus diferents de miso s'utilitzen en general, el shiro-miso (suau) o el aka-miso (fort i salat).

El Tataki

Una de les virtuts de la gastronomia japonesa és seva varietat de tècniques culinàries, que tenen com a base el respecte per el producte. El tataki és una tècnica de cuina. Consisteix en passar una peça sencera de peix o carn per la paella durant molt poc temps i amb foc molt viu.

Tataki, sushi i sashimi són potser les tres elaboracions més conegudes de la gastronomia nipona. La diferència és que el tataki es cuina, encara que per dins es mantingui cru. A Monster Sushi podràs assaborir els nostres exquisits tataki de tonyina i salmó.

Snacks de pollastre a Monster Sushi

Si ets més de carn que de peix, també tenim dos entrants especials per a tu. Les nostres Sticky Chicken Wings i el Tori Katsu. Les aletes de pollastre es cuinen i es fregeixen, després es cuinen al forn en una salsa picant de salsa de soja, aigua, sucre, vinagre, all en pols i sal. Aletes de pollastre delicioses i enganxoses!

D'altra banda, les Tori Katsu són tiretes de pollastre arrebossat cruixents. Aquest és un plat japonès molt popular a Hawaii. Consisteix a elaborar el pollastre fregit arrebossat amb panko. El Panko és el pa ratllat japonès que té la particularitat de quedar molt cruixent. El més habitual és acompanyar aquestes tires de pollastre cruixents de salsa tonkatsu o katsu. La salsa tonkatsu és un condiment dolç, salat i picant.