Hi ha 7 productes.

Al·lergògens

Postres

Carta de Postres

Per als amants de la varietat gastronòmica i la fusió de les cultures gastronòmiques americana i japonesa, arriba la nostra carta de postres més apetitosa. La nostra missió és satisfer els nostres comensals. Que cadascuna de les persones que visquin l'experiència que oferim a Monster Sushi, ja sigui al nostre restaurant o gràcies al nostre servei take away, ho facin del tot.

Per aconseguir-ho, els nostres xefs elaboren dia a dia meravelloses postres 100% artesanals que completaran el menú de la millor de les maneres. En corcondància amb el nostre urban style, hem introduït les postres més característiques a l'altra banda de l'Atlàntic: la New York Cheesecake, la Chcocolate Cake, la Carrot Cake i el Lemon Pie. Posa la cirereta a totes les vetllades amb les nostres postres. T'animes a deixar-te conquerir?

Fusió japonesa i americana

No hi ha res millor que anar a un bon restaurant japonès a Barcelona i gaudir de les peces de sushi preferides, de yakisobes dignes dels déus i dels plats internacionals més exquisits. O sí. Deixar un forat per a les postres. Et presentem els mos més temptadors que faran la boca aigua a qualsevol fan del dolç.

La millor New York Cheesecake de Barcelona, ​​suau però saborosa. El cheesecake o pastís de formatge és una de les postres més internacionals que existeixen i també una de les receptes més antigues. Nova York és considerada una de les meques de la New York Cheesecake. Totes estan exquisides, però a Monster Sushi trobareu la millor recepta de cheesecake d'Espanya, i probablement del món!

Lemon Pie és unes postres dissenyades per sorprendre, un mos dolç elaborat amb una base de massa trencada, un interior cremós de llimona i una capa superior de merenga italià. Una combinació fresca entre el cítric de la llimona i la dolçor de la merenga.

La Carrot Cake és un pastís fet amb pastanagues, tradicional dels països anglosaxons. La pastanaga li dóna una dolçor especial i li aporta sucositat al pà de pessic. Un altre ingredient indispensable i culpable del color fosc és el sucre de canya. Finalment, les nous, que atorguen aquest mos crunchy tan característic d'aquestes postres.

La xocolata també té cabuda a la nostra carta de postres, què seria de nosaltres sense ella? La nostra Chocolate Cake és capaç de saciar fins i tot al més llaminer. Tampoc no ens oblidem de les maduixes, el fruit protagonista de la pastisseria. El contrast de les maduixes amb el pebre fan d'aquestes postres un veritable crim.

Disfruta de les nostres postres a casa

Si ja t'has deixat captivar per el nostre restaurant i ets fan d'algun dels nostres pastissos, has de saber que tens l'oportunitat de gaudir allà on vulguis i amb qui vulguis demanant ja al nostre delivery! Pots compartir una de les nostres porcions o afegir el pastís complet a la teva comanda.