Són molts els ingredients que es poden fer servir per fer sushi. Tot i això, alguns són imprescindibles, com l'arròs. L'arròs és la base de la gastronomia japonesa. Hi ha més de 2000 varietats diferents d'arròs que varien en forma, color i contingut de midó. A Monster Sushi, la qualitat és el primer, per això el nostre arròs ha estat seleccionat rigorosament. Un arròs suau i enganxós, dues característiques que ho fan perfecte per demanar sushi al Poblenou.
L'arròs és un ingredient clau per fer un bon sushi. Tot i que és cert que la qualitat del sushi es mesura en la qualitat que té el peix que conté. L'arròs, que es passa generalment per alt, és la base d'una bona peça de sushi. Elaborar arròs és un procés laboriós, que requereix una gran meticulositat per aconseguir el punt perfecte. Es prepara coent arròs blanc japonès, de gra curt o mitjà de qualitat superior, amb la quantitat d'aigua necessària a l'arrossera i una alga kombu. Després de tot això es barreja amb el sushi-zu, un preparat de vinagre d'arròs, sal i una barreja de sucre mentre es venta per refredar-lo.