Hi ha 2 productes.
Tempura Rolls
Origen dels Tempura Rolls
Els Tempura Rolls són un dels tipus de sushi més exquisits. El seu origen es remunta al segle XVI en un intercanvi comercial entre Portugal i el Japó. Darrere seu els portuguesos van deixar una empremta indeleble a l'illa coneguda avui com a tempura. Els xefs japonesos van heretar el plat dels portuguesos i ho van millorar.
La tempura és l'arrebossat japonès per excel·lència, que va començar sent menjar de carrer i posteriorment s'ha elevat fins a l'alta cuina. El sushi tempuritzat s'ha convertit en el protagonista de molts restaurants de menjar japonès. Tradicionalment, els makis eren peces de sushi farcides de peixos, vegetals i altres ingredients, embolicades amb arròs i alga nori. Ara, el roll farcit es arrebossa i es fregeix fins a transformar-lo en un tempuramaki cruixent.
Què és la tempura
La tempura és una tècnica culinària d'arrebossat, que es prepara tradicionalment amb farina, ou i aigua gelada. No és fàcil fer-ho bé, però quan es fa bé permet obtenir un arrebossat lleuger i cruixent. El truc és aconseguir que els ingredients de la massa siguin molt freds i l'oli molt calent. També és molt important fregir els aliments a tandes petites, perquè l'oli no perdi temperatura.
La idea principal és aconseguir un interior exterior cruixent mantenint la frescor i la suavitat de l'interior. Per això, en primer lloc fem un roll maki (amb alga per fora i arròs per dins), però molt més elaborat i després el fregim, aconseguint així el sushi en tempura. Aquest tipus de tempura roll resulta una barreja de contrastos irresistible, amb ingredients sucosos, frescos, cruixents i saborosos. Tota una combinació!
Atreveix-te amb el sushi en tempura
La combinació d’ingredients i el toc del tempuritzat fan d’aquests rolls una opció que agrada a tots. Des que els tempura rolls van entrar a la carta de Monster Sushi, han esdevingut els favorits. T'atreveixes a demanar-los?
MoMA
Deliciós maki farcit de salmó, alvocat i philadelphia tot tempuritzat. Un clàssic california amb el toc especial del sushi en tempura. Fresc al seu interior per l'alvocat i la philadelphia, i el contrast exterior de la tempura i la calor de la cuina.
Rock & Roll
Un clàssic amb doble tempura. Aquesta peça de sushi en tempura acull un interior cruixent amb llagostí arrebossat, combinat amb alvocat, tomàquet, cogombre i una salsa especial.
Redondo Beach
No es tracta de la ciutat nord-americana de Los Angeles, sinó d'un dels nostres exitosos sushi tempuritzat. La tempura exterior, combinada amb un interior de salmó i philadelphia, i el toc final, un espectacular topping de tàrtar de salmó.
No esperis més, reserva taula al nostre restaurant o demana sushi a domicili amb Monster Sushi.