Hi ha 3 productes.
Amanides
Selecció d'amanides
Gaudir del menjar japonès forma part d'una relació sana amb els aliments. La gastronomia nipona es caracteritza per la seva qualitat, frescor i alt contingut en vitamines i minerals. Lluny de quedar-se confinat al seu país d'origen, el menjar japonès cada cop triomfa més a tot el món. Tot i que el tradicional sushi destaca per sobre de tot.
Tot i això, hi ha plats menys coneguts que també formen part de la cuina japonesa, com l'edamame, brots de soja lleugers que se serveixen bullits com a entrant. Una cosa semblant passa amb les amanides. Aquests plats també formen part de la carta dels restaurants de sushi i constitueixen opcions més saludables.
Descobreix l'amanida d'algues més famosa a Monster Sushi
A la carta de Monster Sushi pots trobar diverses opcions fresques i saludables per acompanyar la teva comanda de menjar japonès. El menjar més tradicional s'anomena kaiseki, que neix de la tradicional cerimònia del tè i on l'elegant presentació de cada plat és crucial. En ella s'estableix un ordre de, en general, 8 a 10 plats: Aperitius, sopa lleugera, sashimi o rodanxes de peix cru, menjar rostit, menjar al vapor, menjar bullit, amanida, adobat, arròs i, finalment, el tè.
Les amanides ocupen el vuitè plat d'un kaiseki, les d'algues són les més comunes al Japó. Aquests aliments són rics en fibra, calci, ferro i múltiples vitamines, i estan lliures de greix. A més, depuren el cos en profunditat, eliminen toxines de forma fàcil i prevenen l'envelliment prematur, ja que són grans antioxidants.
Et recomanem tastar la nostra wakame salad, tota una explosió de color, sabor i textura! Al Japó, descriuen el seu sabor amb la paraula umami, que significa deliciós sabor. Aquesta amanida d'algues és una font d'hidratació excel·lent per la seva propietat antioxidant.
L'amanida més fresca de Monster Sushi
Les amanides són un món de possibilitats per combinar amb fruites. Admeten tota mena d'ingredients. Entre ells, és clar, les fruites: una opció ideal per posar-li un toc extra de vitamines i sabor.
L'amanida de mango ens encanta. No només pels seus ingredients frescos i saludables sinó perquè és tan completa que en un dia de calor, en què normalment tenim menys gana, gairebé seria un plat únic. Composta per un llit verd, mango i pollastre saltat, acompanyada de tomàquet cherry, germinat de soja i sèsam, i amanida amb mel i mostassa.
Aquesta amanida de mango i pollastre és una d'aquestes opcions estupendes per gaudir a qualsevol lloc. La frescor del mango amb el punt salat del pollastre i la suavitat del guarniment de mel i mostassa fan d'aquest un plat sensacional.
Amanida d'alvocat
En un restaurant japonès sembla molt normal trobar alvocat a peces de sushi o amanides. Però això no sempre va ser així. L'ús d'alvocat a la gastronomia japonesa és relativament recent; sobretot si ho comparem amb la seva extensa història. Avui dia, amb una cuina japonesa adaptada als paladars occidentals, és molt habitual trobar alvocat a les elaboracions.
Si ets un enamorat d'aquesta fruita, no pots marxar de Monster Sushi sense tastar la nostra japanese salad. Una amanida d'alvocat, verds, tomàquets cherry, germinats de soja, bolets xiitake, algues, tofu, sèsam i amaniment japonès.
Els bolets amb l’alvocat són una combinació de sabors, textures i sabor impressionants. Barregem ingredients naturals per portar a taula un primer plat o entrant que es convertirà en un bàsic. La barreja d’aquests ingredients amb nom propi donarà lloc a un plat saludable i deliciós. Pren nota i afegeix-la a la teva comanda.