0

Sashimi 

Mostrant 1 - 3 de 3 elements
 • Salmón Sashimi
  8,00 €
  Salmón Sashimi

  4 talls de Salmó

  8,00 €
  En estoc
 • Atún Sashimi
  9,50 €
  Atún Sashimi

  4 talls de Tonyina 

  9,50 €
  En estoc
 • Pescado Blanco Sashimi
  8,50 €
  Dorada Sashimi

  3 talls de Peix Blanc

  8,50 €
  En estoc
Mostrant 1 - 3 de 3 elements

El Sashimi més que un plat en si, és tot un concepte gastronòmic característic i originari del Japó. Aquesta paraula prové de l'època dels samurais, durant la qual el terme kiru "tall" només podia ser emprat per aquests guerrers, així que es va començar a fer servir la paraula sashimi de manera més comuna i significava "cos travessat o traspassat". Es creu que poc després, a Sashimi se li va començar a atribuir un altre significat i era el del costum japonesa de posar al costat del peix filetejat la cua i les aletes del peix clavades per poder identificar quin peix era.

Però què és en l'actualitat el Sashimi ?, veiem que des del seu origen aquesta paraula està íntimament lligada a la paraula tall i ara és un estil gastronòmic en si, en el qual el xef ha de conèixer el producte a la perfecció (normalment peix o marisc) i tenir un domini experimentat en l'ús dels escuradents, els ganivets i els talls, ja que el Sashimi és una forma de preparar el peix. I consisteix en servir-cru, tallat amb un gruix concret, no tan fi com els talls de carpaccio ni tan gruixuts com un mitjana de wagyu. Dependrà de la decisió del xef, del tipus de peix o de marisc que es vagi a servir i del resultat que es vulgui obtenir, segons un tall o un altre, el Sashimi servit serà d'una varietat o una altra, hi ha diversos noms segons els tipus de talls i si se'ls realitza a un filet de carn o de peix: sogizukuri, usuzukuri, hirazukuri, itozukuri i kaku giri (talls més o menys delicats, amb diferents tècniques, complicades i precises com un rellotge).

I per descomptat #sushilovers, no hem d'oblidar que aquest plat NO és de sushi !, ja que com a bons experts en la matèria que som, ja sabem de sobres que el sushi és una manera determinada de servir l'arròs cuit juntament amb peix cru i / o vegetals. En aquest cas, el Sashimi és un altre tipus de plat (sense arròs de sushi) que pot anar sol o acompanyat de decoració en l'emplatat. En el nostre restaurant Monster Sushi comptem amb Sashimi de salmó, tonyina i daurada 'a qual més irresistible !. I per descomptat, acompanyats sempre dels imprescindibles gingebre i wasabi.

La meva comanda    

No hi ha productes

Subtotal 0,00 €
0,00 € Lliurament
0,00 € Total

Ho compro

Enviament gratuït a partir de 0

Este sitio web utiliza Cookies.   Saber más Acceptar |