Hi ha 3 productes.
Sashimi
L’Origen del Sashimi
El Sashimi és més que un plat, és un concepte gastronòmic en ell mateix. Originari de japó, el terme prové de l'època dels samurais, durant la qual el terme “kiru” (tall) només podia ser emprat per aquests guerrers. En no poder emprar-se aquesta paraula, es va començar a fer servir el terme “sashimi”, que significava cos travessat o traspassat.
Temps després el significat de la paraula sashimi va anar evolucionant, i es va començar a entendre com un costum japonès de filetejar el peix. Al costat del tall es presentaven la cua i les aletes per poder identificar quin peix era.
El Sashimi actualment
Des dels seus orígens la paraula va estar íntimament lligada al tall del peix, ara es considera un estil gastronòmic en si mateix. El xef que prepari aquestes peces de sushi ha de conèixer el producte a la perfecció i tenir un domini experimentat dels palets, els ganivets i els talls.
Actualment, el sashimi és una manera de preparar el peix. La forma correcta de preparar-lo consisteix a tallar-lo amb un gruix concret, no tan fi com el carpaccio ni tan gruixut com un filet de wagyu. El tipus de peix o marisc que se servirà depèn de la decisió del xef i del resultat que es vulgui obtenir, segons un tall o un altre.
El Sashimi servit serà d'una varietat o una altra, hi ha diversos noms segons els tipus de talls i si se'ls fa a un filet de carn o de peix: sogizukuri, usuzukuri, hirazukuri, itozukuri i kaku giri (talls més o menys delicats, amb diferents tècniques, complicades i precises com un rellotge).
Tonyina, salmó i orada, les varietats Monster Sushi de Sashimi
El sashimi no és sushi. Com a bons experts en la matèria que són els nostres xefs de sushi, no podem oblidar que el sashimi no es tracta d'una peça de sushi. El sushi és una manera particular de servir arròs cuit juntament amb el peix cru i algunes verdures. Es tracta d'un altre tipus de plat, sense arròs de sushi, que pot anar o no acompanyat de decoració a l'emplatat, però que es menja sol.
En el nostre restaurant Sushi Monster tenim salmó, tonyina i orada sashimi, a quin més irresistible! I, per descomptat, sempre acompanyat pel gingebre i wasabi essencial. Així es poden degustar aquests trossos de peix i sentir els sabors únics de cada tall en cada papil·la gustativa. A què esperes a venir a un restaurant Monster Sushi i provar el nostre sashimi? També pot demanar a Monster Sushi Delivery o Take Away i provar tractar tots els nostres sashimis!