0

Maki 

Mostrant 1 - 5 de 5 elements
  • Salmón Maki
    6,50 €
    Salmón Maki

    Salmó, arròs i alga nori

    6,50 €
    En estoc
  • Atún Maki
    7,90 €
    Tonyina Maki

    Tonyina, arròs i alga nori

    7,90 €
    En estoc
  • Maki Mix
    7,90 €
    Maki Salmón y Atún Mix

    1/2 maki de salmó + 1/2 maki de tonyina (8 peces)

    7,90 €
    En estoc
  • Aguacate Maki
    6,00 €
    Alvocat Maki

    Alvocat, arròs i alga nori

    6,00 €
    En estoc
  • Pepino Maki
    5,90 €
    Cogombre Maki

    Cogombre, arròs i alga nori

    5,90 €
    En estoc
Mostrant 1 - 5 de 5 elements

Els Makis solen ser el primer tipus de sushi amb el qual una persona s'inicia en el món de la cuina japonesa, convertint-se així per sempre més en un #sushilover (us ho prometem, no hi ha marxa enrere possible). I us preguntareu, i per què? Doncs perquè normalment els Makis són peces més simples, de gust suau, fàcils d'atrapar amb els palets i no es desfan a mullar a la salsa de soja, convertint-los així en un plat comú, fàcil de menjar en un sol mos i imprescindible cada vegada qual ens sembla menjar sushi.

Maki Sushi significa "rotllo d'arròs", sent maki "enrotllat o rotllo" i sushi "arròs" (cuinat d'una manera especial i ultrasecreta). Els nostres cuiners creen un cilindre d'arròs al voltant de la tira de peix o verdura i la recobreixen amb alga seca (nori), bé a poc a poc i amb cura perquè s'adhereixi perfectament al nostre rotllo d'arròs sushi. Després d'haver-ho enrotllat ben apretat, es talla en les porcions que vulguem, normalment en vuit i es emplaten. Llestos per menjar, ¡bon appétit !.

A la nostra carta oferim diversos tipus, tant aptes també per a vegans: maki d'alvocat i maki de cogombre, com per als amants del peix: maki de salmó i maki de tonyina. Com sempre les nostres elaboracions van acompanyades amb una porció de gingebre i una altra de wasabi. El primer ens serveix per prendre entre peça i peça, i evitar que se'ns barregi el sabor d'una amb l'altra, gaudint del gust de cada peça de sushi en tot el seu esplendor. I el wasabi ens aporta aquest toc picant instantani que intensifica el sabor, recorda que només cal untar un pessic !.

A més, cal matisar que la nostra varietat oferta en realitat es diuen Hosomakis, són peces iguals als Makis, però més petits, estrets i amb només un ingredient, sense comptar amb l'arròs i l'alga. En japonès "hosoi" és estret o prim. Et ve de gust provar-los en el nostre Restaurant Japonès o des de casa?

La meva comanda    

No hi ha productes

Subtotal 0,00 €
0,00 € Lliurament
0,00 € Total

Ho compro

Enviament gratuït a partir de 0

Este sitio web utiliza Cookies.   Saber más Acceptar |