Hi ha 5 productes.
Maki
El maki inicia els #sushilovers
El Maki marca els inicis de tots els #sushilovers. Una peça que és capaç d’enamorar a qualsevol en qüestió de segons, convertint-se en un amant del sushi per sempre. Quan arribes a aquest moment, no hi ha tornada enrere. Per què passa això? Normalment els Makis són peces més simples, de sabor suau, fàcils d'atrapar amb els palets i no es desfan en mullar-les a la salsa de soja, convertint-los així en un plat comú, fàcil de menjar en un sol mos i imprescindible cada vegada que es ens ve de gust menjar sushi.
En japonés la palabra “maki” significa rollo o enrollado, y “sushi” significa arroz. Nuestros sushichefs crean un cilindro de arroz alrededor de la tira de pescado o verdura escogidos, y la recubren con alga seca (nori). Este paso se debe hacer despacio y con cuidado para que se adhiera perfectamente a nuestro rollo de arroz sushi. Después de haberlo enrollado bien apretado, se suele cortar en 8 porciones, lo que hace que tenga un cierto tipo de grosor. Están pensados para comerlos de un solo bocado. Listos para comer, ¡bon appétit!.
Descubre todos nuestros makis
En nuestra carta ofrecemos varios tipos de maki, para todo tipo de paladares: veganos, vegetarianos y celíacos. Pero sin dejar atrás los tradicionales maki de salmón y maki de atún para los amantes del pescado crudo. Nuestros sushi rolls van acompañados de jengibre y wasabi.
El primer ens serveix per prendre’l entre peça i peça, i evitar barrejar el sabor d'un amb l'altre, gaudint del gust de cada Maki i amb tot el seu esplendor. I el wasabi ens dona aquest toc picant que intensifica el sabor, recorda que només ha d'estendre un pessic!
Al teu restaurant Monster Sushi preferit, trobaràs els més deliciosos maki, amb opcions per a tots, des del peix cru a les verdures. Has de provar el clàssic Maki de salmó i el tonyina Maki, per separat o junts en un salmó i tonyina Maki Mix. Però, si no us agrada el peix cru o preferiu una opció veggie, tenim opcions per a tu. Un altre dels nostres makis més desitjats és el Alvocat Maki. Els makis d'alvocat pertanyen a l'antiga tradició gastronòmica del Japó. Finalment, una altra opció vegetariana, el cogombre maki. Aquesta varietat vegetariana és resultat una més llibertat i creativitat dels cuiners de per experimentar amb sabors nous.
Els makis, com més t'agradin
El maki es pot menjar amb palets o amb la mà. Si preferiu degustar-ho amb la mà, toqueu només la part recoberta amb l'alga. Per gaudir de tot el seu sabor, mulla lleugerament a la salsa de soja.
Els nostres makis són l'opció més petita, perfecta per emportar-te'l a la boca d'un sol mos. Es tracta dels Hosomakis, el maki més petit. Són les mateixes peces com el Makis, però més petit, més estret i amb un sol ingredient, sense comptar l'arròs i algues. En japonès, "Hosoi" és estreta o prima. Et ve de gust tastar-los al nostre Restaurant Japonès o des de casa teva?